Too Good To Go
Ingen kan lide at se mad gå til spilde. Alligevel er madspild blevet så normalt, at det nærmest er blevet en accepteret del af hverdagen.
Faktum er, at mere end 1/3 af alt mad ender i skraldespanden, og at madspild er en af de helt store klimasyndere. Store skovområder ryddes for at dyrke afgrøder, som aldrig bliver spist, og faktisk kan mellem 8-10 procent af alle udledte drivhusgasser henføres direkte til madspild.
Det kan vi ikke holde ud! Derfor besluttede vi tilbage i 2016 at gøre noget ved det.
Ideen om at bruge teknologi som bindeled mellem mennesker startede her i Danmark og blev hurtigt samlet op af en række iværksættere rundt omkring i Europa.
I dag er Too Good To Go-appen verdens største markedsplads for overskudsmad. Den forbinder forbrugere med forretninger, som har mad i overskud, så den bliver spist frem for at ryge i skraldespanden. På den måde får brugerne lækre måltider til gode priser, forretningerne når ud til nye kunder og øger indtjeningen, og vi sparer planeten for unødigt affald. Dét er da win-win-win.
Når du redder mad via Too Good To Go, er du med til at gøre en forskel. En verden uden madspild er nemlig et meget bedre sted at leve - og sammen kan vi få det til ske.