Bestil

Menuer

Retter
Buffet
Vine

Forret

Koldrøget færøsk laks på sprøde salater samt dildmayo.

Eller
Koldrøget skinke serveret på spinat, syltede grønne tomater og sennepscreme. Der følger brød med til begge forretter.

Hovedret

Skovkylling med knuste kartofler og timiansauce. To fyldige sæsoninspirerede måltidssalater og ovnstegte grøntsager.

Eller
Dansk oksekød med stegte kartofler, grillede gulerødder med knas, rødvinssky samt to fyldige sæsoninspirerede salater.

Dessert

Tiramisu med syltede brombær og knas.

Eller
Mazarinkage med syltede rabarber og lys chokoladeis.
Pris pr. person ved pakning i éngangsemballage 
399,- kr.
Pris pr. person ved anretning og klargøring samt lån af fade og skåle
415,- kr.
Tilvalg
Oste med syltede abrikoser og peberfrugtpesto.
Pris pr. person for tilkøb af oste som ekstra ret 
49,- kr.

Diverse retter

Gryderet

Gryderet med kød og grøntsager hertil årstidens salat, ris eller kartofler og flutes
Pris pr. person
169,- kr.

Tærte

Tærte med årstidens salat, urtedressing og flutes
Pris pr. person
125,- kr.

Buffet 1 - fri leg

Du bestemmer beløbet pr. person og vi sammensætter
 et udvalg af retter ud fra dette beløb.
Pris pr. person
Fra:
159,- kr.

Buffet 2

Spinatwrap med røget hellefisk og æble
Squash-/porretærte med urtedip
Koldrøget Fjordskinke med syltet peberfrugt
To fyldige årstidsbestemte salater
Hummus med ristede kikærter
Pesto af bredbladet persille
Ost med hjemmesylt
Brød
Pris pr. person ved pakning i éngangsemballage
189,- kr.
Pris inkl. anretning, klargøring samt lån af fade og skåle
210,- kr.

Buffet 3

Dampet hvid fisk, urtecreme og sprød salat
Kyllingeterrine med tomat og svampe
Pesto på bredbladet persille
Hummus
Flutes
Samosas (grøntsag og kød) med sur-/sødsauce
Langtidsstegt oksekød med bagte rødløg
Stegte kartofler med friske krydderurter
Tre fyldige sæsoninspirerede måltidssalater
Makronkage med karamel og bær
Pris pr. person ved pakning i éngangsemballage
299,- kr.
Pris inkl. anretning, klargøring samt lån af fade og skåle
325,- kr.

Buffet 4

Stegte stillehavsrejer med mild chili
Spinatvaffel med varmrøget færøsk laks
Ungtyr med ansjoscreme og friterede kapers
Tomattapenade
Pesto på bredbladet persille
Flutes
Skovkylling med svampefars 
Cremet estragonsauce
Lammekølle (eller oksesteg) med rosmarinsky
Ovnbagt kartoffel med krydderurter
Tre fyldige sæsoninspirerede måltidssalater
Oste med syltede nødder
Gateau Marcel med myntemarinerede bær
Pris pr. person ved pakning i éngangsemballage
430,- kr.
Pris inkl. anretning, klargøring samt lån af fade og skåle
460,- kr.

Brunch

Æggekage med urter, creme fraiche og ost
Filodej med hvid fisk og grønt
Tomatsalat med bacon
Fjordskinke og spegepølser med kartoffelaioli
Mini croissant med jordbærmarmelade
Skyr med rugcrunch, sirup og kompot
To oste med syltede abrikoser
Kanelsnegle
Franskbrød, rugbrød og smør
Pris pr. person ved pakning i éngangsemballage
199,- kr.
Pris inkl. anretning, klargøring samt lån af fade og skåle
219,- kr.
Tilvalg
Nøddecreme pr. glas
35,- kr.
Raw brownie eller almindelig brownie pris pr. stk.
28,- kr.
Smoothie eller grøn juice pris pr. person
39,- kr.

Vores vinforslag til dig

Vinforslag 1

Werkstoff, Pfannebecker, Rheinhessen
Pinot Noir, Pfannebecker, Rheinhessen
pris pr. person ved ½ flaske
ca.
75,- kr.

Vinforslag 2

Lobetia Chardonnay, La Mancha
Lobetia Tempranillo, La Mancha
pris pr. person ved ½ flaske
ca.
59,- kr.

Vinforslag 3

Riesling 1511, PfanneBecker, Rheinhessen
Pablo Claro Cabernet/Graciano, La Mancha
Dulce Venganza, La Mancha
pris pr. person ved ½ flaske
ca.
99,- kr.

Se vores store udvalg af vine

Se mere
Menuerne er til inspiration og udarbejdet for at give en idé om, hvilke muligheder Madselskabet tilbyder samt prisniveauet.
Vi sammensætter menuerne efter nærmere aftale ud fra den enkeltes ønsker og med hensyntagen til årstiden og Madselskabets kapacitet.

Er du eller dine gæster vegetar, veganer eller har udfordringer med allergener, så sig endelig til, da vi gerne indarbejder dette i menuerne, eller sørger for alternativer til de personer, det drejer sig om.

Madselskabet har det Økologiske Spisemærke i guld og maden tilbereder vi i vores eget køkken.

Det med småt

Priser er ved afhentning i Madselskabet.
Minimum antal personer er som udgangspunkt 8 personer, men det kan aftales nærmere.
Maden er som udgangspunkt pakket i éngangsemballage (og skal dermed flyttes over på egne fade og skåle og varme retter skal varmes, hvis andet ikke er aftalt).
Levering, servicering og evt. afhentning, pris pr. påbegyndt time 450,- kr.
Ved vores vinforslag er angivet en gennemsnitspris pr. person ud fra vores erfaringer med, hvilke mængder der normalt drikkes til de forskellige former for arrangementer. 
Uåbnede flasker med vin tages retur og modregnes før fakturering.
Alle priser er inkl. moms.

Tøv ikke med at kontakte os...

Madselskabet Silkeborg
Bavnehøjvej 19, 8600 Silkeborg
Tlf: 25 76 50 59silkeborg@madselskabet.net
Der kan betales med Dankort/kreditkort, MobilePay, kontant og Applepay i butikken, og vi sender også faktura elektronisk inkl. EAN betaling.

Åbningstider

Mandag kl. 10:00-18:00

Tirsdag kl. 10:00-18:00

Onsdag kl. 10:00-18:00

Torsdag kl. 10:00-18:00

Fredag kl. 10:00-19:00

Lørdag kl. 10:00-14:00

Søndag - Lukket

Tøv ikke med at kontakte os...

Madselskabet Silkeborg
Bavnehøjvej 19, 8600 Silkeborg
Tlf: 25 76 50 59silkeborg@madselskabet.net
Bestil take away
Der kan betales med Dankort/kreditkort, MobilePay, kontant og Applepay i butikken, og vi sender også faktura elektronisk inkl. EAN betaling.
Bestil take away

Åbningstider

Mandag kl. 10:00-18:00

Tirsdag kl. 10:00-18:00

Onsdag kl. 10:00-18:00

Torsdag kl. 10:00-18:00

Fredag kl. 10:00-19:00

Lørdag kl. 10:00-14:00

Søndag - Lukket