Forret
Koldrøget færøsk laks på sprøde salater samt dildmayo.
Koldrøget skinke serveret på spinat, syltede grønne tomater og sennepscreme. Der følger brød med til begge forretter.
Hovedret
Skovkylling med knuste kartofler og timiansauce. To fyldige sæsoninspirerede måltidssalater og ovnstegte grøntsager.
Dansk oksekød med stegte kartofler, grillede gulerødder med knas, rødvinssky samt to fyldige sæsoninspirerede salater.
Dessert
Tiramisu med syltede brombær og knas.
Mazarinkage med syltede rabarber og lys chokoladeis.
Pris pr. person ved pakning i éngangsemballage
399,- kr.
Pris pr. person ved anretning og klargøring samt lån af fade og skåle
415,- kr.
Tilvalg
Oste med syltede abrikoser og peberfrugtpesto.
Pris pr. person for tilkøb af oste som ekstra ret
49,- kr.
Diverse retter
Gryderet med kød og grøntsager hertil årstidens salat, ris eller kartofler og flutes
Pris pr. person
169,- kr.
Tærte med årstidens salat, urtedressing og flutes
Pris pr. person
125,- kr.