Ingen kan lide at se mad gå til spilde. Alligevel er madspild blevet så normalt, at det nærmest er blevet en accepteret del af hverdagen.
Faktum er, at mere end 1/3 af alt mad ender i skraldespanden, og at madspild er en af de helt store klimasyndere. Store skovområder ryddes for at dyrke afgrøder, som aldrig bliver spist, og faktisk kan mellem 8-10 procent af alle udledte drivhusgasser henføres direkte til madspild.
Det kan vi ikke holde ud! Derfor besluttede vi tilbage i 2016 at gøre noget ved det.
Ideen om at bruge teknologi som bindeled mellem mennesker startede her i Danmark og blev hurtigt samlet op af en række iværksættere rundt omkring i Europa.
I dag er Too Good To Go-appen verdens største markedsplads for overskudsmad. Den forbinder forbrugere med forretninger, som har mad i overskud, så den bliver spist frem for at ryge i skraldespanden. På den måde får brugerne lækre måltider til gode priser, forretningerne når ud til nye kunder og øger indtjeningen, og vi sparer planeten for unødigt affald. Dét er da win-win-win.
Når du redder mad via Too Good To Go, er du med til at gøre en forskel. En verden uden madspild er nemlig et meget bedre sted at leve - og sammen kan vi få det til ske.